I julens tecken

Helgen då tomten fick kåtslag. Firma Flens Ost & Co, skall äta julmiddag på ett idylliskt hotell utanför staden. Stämningen är hög och alla har trevligt men julmiddagen urartar snabbt till en gigantisk sexorgie med komiska förväxlingar och farliga intriger. I JULENS TECKEN är en rolig, actionfylld och stenhård porrkomedi i samma stil som de klassiska ”tecken-filmerna”.

Någon har sagt att det inte går att kombinera humor och porr, men den här filmen är verkligen ett bra exempel på att det går alldeles utmärkt. Hysteriskt roliga scener blandas friskt med avancerade sexscener av allra bästa märke.

Både tomtenissar och Lucia uppvisar en upprörande brist på moral och julens kärleksbudskap får en helt ny innebörd i filmen. Och att damerna i filmen väljer att ge bort sina kroppar i julklapp, visar ju bara på en stor och varm generositet gentemot det motsatta könet – ett trevligt initiativ som är värd all uppskattning.

De generösa juldamerna är Nicole Berg, Kiran, Darla Nord, Jeanette Lynn, Alexandra Larima, Laura och veteranen Nikki Dane. De är alla uppfyllda av julkättja och de är skamlöst pilska när de ser till att det blir en minst sagt minnesvärd jul för samtliga inblandade. --Jag har aldrig sett en jultomte ha sex i en porrfilm, så därför tyckte jag det var på tiden att det gjordes en sån film, berättar regissör Mike Beck. --Och jag hade heller aldrig sett Lucia ha sex med en stjärngosse…

Medverkande modeller:

REGLER NEDLADDNING