Dåliga flickor

Dåliga flickor kan vara riktigt bra! Sköna. vackra och kåta men ack. så farliga! Möt Thelma & Louise. två tjejer. som minst sagt är giriga på sex och pengar. De skyr inga medel för att tillfredsställa sina lustar. Inte ens om det leder till mord!

Filmen Dåliga flickor liknar inget annat i porrväg vi tidigare sett. Den handlar om två bisexuella tjejer som flyttat ihop i ett hus. Deras ekonomi är katastrofal och de kommer att förlora huset om de inte skaffar pengar snabbt. Vad gör två unga, snygga tjejer i en sådan situation? Ja, det beror ju på. Men våra babes beslutar sig för att sälja sina kroppar, och börjar leta efter kunder på Internet. Till sist får de ett bud och bjuder hem kunden. Han visar sig vara en man med dåligt hjärta som inte tål starka sexövningar, så mitt under själva akten får han en hjärtattack och avlider.

Trist, men den goda nyheten är att tjejerna upptäcker att han har massor av kontanter på sig! Det är då tjejerna får en lysande idé och börjar utveckla sin mordiska plan. Detta är intrigen i Mike Becks nya porrthriller. En hel del spänning och mycket het sex utlovas!


REGLER NEDLADDNING